скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408h
вівторки :
51
408h
середи :
51
408h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
1
1
3
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Republic Day : 
Shivaji Jayanti : 
Good Friday : 
Mesadi : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, середа, 22 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 22 / 366
робочий день року : 14 / 254
приурочувати (UTC +05) : 11:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:01 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:01 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:01 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:01 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:01

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
січ.

22
11:46
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel