скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
New Year's Day  : 
😥
2.
Makar Sankranti  : 
3.
Republic Day  : 
4.
Shivaji Jayanti  : 
😥
5.
Mesadi  : 
6.
Good Friday  : 
7.
Independence Day  : 
8.
Gandhi's Birthday  : 
9.
Christmas Eve  : 
😥
10.
Christmas  : 


Визначте період
..в India
сьогодні, неділя, 25 лютий, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 08 / 52
день року : 56 / 366
робочий день року : 37 / 254
приурочувати (UTC +05) : 18:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:37

UTC
-09
Alaska
03:37

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:37

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:37

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:37

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:37

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:37

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:37

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:37

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:37

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:37

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:37

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:37

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:22

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:37

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:37

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:37

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:37

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:37 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

25
18:22
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom & Ireland
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel