скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2008 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Makar Sankranti  : 
3.
Republic Day  : 
😥
4.
Shivaji Jayanti  : 
5.
Good Friday  : 
6.
Mesadi  : 
7.
Independence Day  : 
8.
Gandhi's Birthday  : 
9.
Christmas Eve  : 
10.
Christmas  : 


Визначте період
..в India
сьогодні, середа, 5 жовтень, 2022

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 278 / 365
робочий день року : 193 / 255
приурочувати (UTC +05) : 00:33
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:48 (-1)

UTC
-09
Alaska
10:48 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:48 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:48 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:48 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:48 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:48 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:48 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:48 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:48 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:48 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:48 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:48 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:33

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:48

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:48

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:48

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:48

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:48

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
жовт.

05
00:33
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom & Ireland
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel