скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
46
368
середи :
45
360
четверги :
46
368
п'ятниці :
41
328
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1800
заробітна плата ($):
36000
0
0
0
0
0
52
52
5
7
7
6
11
5
8
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Pongal : 
Gobind Singh Jayanti : 
Milad-Un-Nabi : 
Republic Day : 
Shree Panchami : 
Basanta Panchami : 
Shivaji Jayanti : 
Ravidas Jayanti : 
Dayanand Jayanti : 
Maha Shivaratri : 
Holika Dahan : 
Holi : 
Good Friday : 
Chaitra Sukhladi : 
Vaisakhi/Vishu : 
Mesadi : 
Vaisakhadi/Bahag Bihu : 
Ram Navami : 
Mahavir Jayanti : 
Guru Rabindranath : 
Hazarat Ali's Birthday : 
Buddha Purnima : 
Rath Yatra : 
Jamat-Ul-Vida : 
Id-ul-Fitr : 
Independence Day : 
Parsi New Year : 
Raksha Bandhan : 
Janamashtami : 
Ganesh Chaturthi : 
Onam : 
Gandhi's Birthday : 
Maha Saptami : 
Maha Ashtami : 
Dussehra : 
Id-ul-Zuha : 
Valmiki Jayanti : 
Karaka Chaturthi : 
Naraka Chaturdasi : 
Diwali (Deepavali) : 
Bhai Duj : 
Pratihar Sashthi : 
Muharram : 
Guru Nanak Jayanti : 
Guru Teg Bahadur : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, неділя, 17 листопад, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 46 / 52
день року : 321 / 365
робочий день року : 222 / 252
приурочувати (UTC +05) : 10:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:29 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:29 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:29 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:29 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:29 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:29 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:29

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:29

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:29

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:29

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:29

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:14

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:29

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:29

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:29

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:29

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:29

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лист.

17
10:14
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel