скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
1
3
2
2
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2025 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Republic Day : 
Shivaji Jayanti : 
Mesadi : 
Good Friday : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, неділя, 25 серпень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 34 / 52
день року : 237 / 365
робочий день року : 163 / 252
приурочувати (UTC +05) : 06:51
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:06 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:06 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:06 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:06 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:06 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:06 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:06 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:06 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:06

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:06

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:06

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:06

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:06

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:51

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:06

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:06

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:06

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:06

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:06

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

25
06:51
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel