скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
52
1
3
2
1
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2002 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Republic Day : 
Shivaji Jayanti : 
Good Friday : 
Mesadi : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
Визначте період
..в India
сьогодні, п'ятниця, 3 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 27 / 52
день року : 185 / 366
робочий день року : 128 / 254
приурочувати (UTC +05) : 02:40
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:55 (-1)

UTC
-09
Alaska
12:55 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:55 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:55 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:55 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:55 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:55 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:55 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:55 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:55 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:55 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:55 (-1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:55 (-1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:40

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:55

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:55

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:55

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:55

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:55

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лип.

03
02:40
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel