скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
45
360
середи :
48
384
четверги :
46
368
п'ятниці :
45
360
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1832
заробітна плата ($):
36640
0
0
0
0
0
53
52
7
7
4
6
7
5
5
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2011 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Pongal : 
Republic Day : 
Ravidas Jayanti : 
Shree Panchami : 
Milad-Un-Nabi : 
Shivaji Jayanti : 
Dayanand Jayanti : 
Holika Dahan : 
Chaitra Sukhladi : 
Ram Navami : 
Mesadi : 
Vaisakhadi/Bahag Bihu : 
Good Friday : 
Guru Rabindranath : 
Buddha Purnima : 
Hazarat Ali's Birthday : 
Rath Yatra : 
Raksha Bandhan : 
Independence Day : 
Parsi New Year : 
Janamashtami : 
Jamat-Ul-Vida : 
Id-ul-Fitr : 
Ganesh Chaturthi : 
Onam : 
Gandhi's Birthday : 
Maha Saptami : 
Maha Ashtami : 
Dussehra : 
Valmiki Jayanti : 
Diwali (Deepavali) : 
Bhai Duj : 
Pratihar Sashthi : 
Id-ul-Zuha : 
Guru Nanak Jayanti : 
Guru Teg Bahadur : 
Muharram : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, вівторок, 25 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 56 / 366
робочий день року : 37 / 254
приурочувати (UTC +05) : 15:56
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:11

UTC
-09
Alaska
01:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:11

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:11

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

25
15:56
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel