скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
52
416
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата ($):
40640
0
0
0
0
0
52
52
0
1
1
1
4
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2010 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Republic Day : 
Shivaji Jayanti : 
Good Friday : 
Mesadi : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
Визначте період
..в India
сьогодні, п'ятниця, 25 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 269 / 366
робочий день року : 188 / 254
приурочувати (UTC +05) : 13:37
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:52 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:52 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:52

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
вер.

25
13:37
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel