скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
52
52
1
1
1
3
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
default

Святкові дні в році 1998 :

New Year's Day : 
Makar Sankranti : 
Republic Day : 
Shivaji Jayanti : 
Good Friday : 
Mesadi : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, субота, 18 серпень, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 33 / 52
день року : 230 / 365
робочий день року : 158 / 251
приурочувати (UTC +05) : 23:23
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:38

UTC
-09
Alaska
09:38

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:38

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:38

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:38

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:38

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:38

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:38

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:38

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:38

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:38

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:38

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:38

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:23

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:38 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:38 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:38 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:38 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:38 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
серп.

18
23:23
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel