скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
43
344
середи :
43
344
четверги :
44
352
п'ятниці :
44
352
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1760
заробітна плата ($):
35200
0
0
0
0
0
45
45
0
3
2
1
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Shivaji Jayanti : 
Maha Shivaratri : 
Mesadi : 
Good Friday : 
Independence Day : 
Gandhi's Birthday : 
Christmas Eve : 
Christmas : 
..в India
сьогодні, понеділок, 18 лютий, 2019

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 49 / 365
робочий день року : 33 / 252
приурочувати (UTC +05) : 23:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:31

UTC
-09
Alaska
08:31

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:31

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:31

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:31

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:31

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:31

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:31

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:31 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:31 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:31 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:31 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:31 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | ES 
лют.

18
23:16
UTC +05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
United Kingdom
China
South Korea
Japan
Brasil
Canada
France
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel